Algemeen
Het KERST WANDEL EVENT bestaat deze keer uit een wandeling door het dorp, dit zal waarschijnlijk ruim 1 uur in beslag nemen. Op het Marktplein is ook van alles te zien en te doen, u bent vrij om hier in alle rust rond te lopen.

In december kan het regenen en/of sneeuwen zodat er kans is op modder, plassen en kou. Trek dus stevige (wandel)schoenen aan en vergeet uw warme handschoenen niet.

Kinderen
Kinderen & kinderwagens zijn van harte welkom. De gehele route is ‘buggy-vriendelijk’.
Het verhaal is geschikt voor alle leeftijden, in het bijzonder voor kinderen.

Rolstoelen en mindervaliden.
De route is geheel toegankelijk voor rolstoelen & mindervaliden.

Slecht weer
Als het regent of sneeuwt gaat de voorstelling gewoon door. Alleen bij extreme weersomstandigheden als storm of ijzel wordt geprobeerd de voorstelling als alternatief naar verschillende binnenlocaties te verhuizen. Als daar sprake van is, hoort u dat op de startlocatie.

Startlocatie & parkeren:
let op met uw auto parkeren, want er zijn niet veel parkeerplaatsen aanwezig. We willen daarom ook de mensen uit het dorp zelf verzoeken zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen.
De startlocatie is Marktplein in Brakel (het plein voor de Hervormde kerk).

Toegangsprijs:
Volwassenen (12+): € 7,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,00
Kinderen 0 t/m 2 jaar: Gratis

Belangrijk
U schrijft zich in voor een groep op een bepaalde tijd. Er zijn dit jaar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, op is op, vol is vol. U kunt alleen meelopen op de door u gereserveerde tijd. Zorg dus dat u op tijd bent, zodat de groep niet zonder u vertrekt.

Wij vragen u daarom om circa 10 minuten van tevoren op de start locatie aanwezig te zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen.